Loading...
life is on

Com podem conscienciar i incentivar a les famílies a Espanya perquè siguin més responsables en els seus habitatges en matèria d'energia?


Schneider Electric desenvolupa tecnologies i solucions connectades per gestionar l'energia i processar-la de manera segura, fiable, eficient i sostenible. El Grup inverteix en R + D per mantenir la innovació i la diferenciació, amb un fort compromís amb el desenvolupament sostenible. Schneider Electric és l'especialista global en gestió de l'energia i automatització. A dia d'avui, som més de 140.000 persones treballant en un centenar de països amb la missió d'ajudar als nostres clients a gestionar millor la seva energia i processos.


Proposta de repte

Com podem conscienciar i incentivar a les famílies a Espanya perquè siguin més responsables en els seus habitatges en matèria d'energia?

Dades actuals:

- El consum domèstic representa aproximadament un 25% del consum elèctric total del nostre país (45% indústria, 30% serveis)

- El 51% del consum domèstic d'electricitat correspon a il·luminació, frigorífic, calefacció i TV

- La despesa mitjana anual per llar en consum elèctric és de 990 €

- Una de cada 10 persones a Espanya pateix pobresa energètica


El repte consisteix en proposar iniciatives per conscienciar i incentivar a les famílies a Espanya perquè siguin més responsables en els seus habitatges en matèria d'energia, analitzant possibles línies d'acció com ara:

- Com reduir el consum elèctric a l'habitatge?

- Com reduir la factura mensual de llum?

- Com actuar sobre les àrees de l'habitatge que representen major consum?

- ¿El meu consum és superior o inferior a la mitjana del meu barri / ciutat / país?

- Puc fer alguna cosa per combatre la pobresa energètica?


Dades clau del repte:

https://www.ocu.org/vivienda-y-energia/gas-luz/noticias/cuanta-energia-consume-una-casa-571584#

http://www.idae.es/uploads/documentos/documentos_Documentacion_Basica_Residencial_Unido_c93da537.pdf

https://www.europapress.es/epsocial/responsables/noticia-schneider-electric-lanza-the-green-line-ayudar-100-familias-combatir-pobreza-energetica-espana-20151229103232.html**Per canviar de repte seleccionat, accedeixi a la configuració del seu equip a través de la pestanya EQUIP.*


Amb el suport de:

dime logo imagine logo imagine logo

ACCEDEIX