Loading...
books 2

Com unir tecnologia i noves tendències amb la literatura?


El grup editorial Penguin Random House està especialitzat en l'edició i distribució de llibres, per oferir als lectors i autors la millor experiència en l'àmbit de la literatura, amb la doble intenció de potenciar la creativitat literària i de fomentar el valor de la lectura en la societat.


Proposta de repte:

Estem immersos en la societat de la tecnologia i aquesta evoluciona de manera exponencial. Aquest fet i els canvis que això comporta suposen oportunitats i amenaces pel sector editorial. T’atreveixes de descobrir-ho? Vols trobar noves maneres de fer-hi front?

Com afrontar aquest repte:

Com fer que la lectura segueixi sent rellevant i atractiva en un entorn saturat de noves ofertes d’oci?

Sabem que les persones més joves consumeixen una part molt important dels continguts en format vídeo i sembla que aquesta tendència va a l’alça.

Tenim a l’abast noves formes d’entreteniment que permeten consumir continguts en qualsevol lloc i moment (Netflix, YouTube, etc). Cada vegada dediquem més temps a aquestes fonts d’entreteniment.

Volem analitzar quin és el consum de continguts a través de vídeo i altres mitjans a la nostra societat. Detectar com podem aprofitar l’auge tant del vídeo com d'altres mitjans, com pot ser l’àudio, per fer que els continguts editorials arribin a més persones i noves persones.

El repte consisteix en detectar de quines maneres es pot impulsar la lectura tenint en compte els canvis en la societat i les noves tendències. Com fer que la lectura segueixi sent rellevant i atractiva també per les noves generacions?


Dades clau del repte:

Referències bibliogràfiques:

- https://www.penguinrandomhousegrupoeditorial.com/

- https://www.megustaleer.com/

- https://www.escuelacursiva.com/


**Per canviar de repte seleccionat, accedeixi a la configuració del seu equip a través de la pestanya EQUIP.**

Amb el suport de:

dime logo imagine logo imagine logo

ACCEDEIX