Loading...
ifest18 canon 2400x700 V2

Com us agradaria que fos l'empresa del futur?

Canon és una multinacional japonesa especialitzada en la fabricació de productes per a l'obtenció d'imatges i instruments òptics, com càmeres, vídeo-càmeres, impressores i fotocopiadores. És una empresa capdavantera en fotografia.


Proposta de repte

Transformació digital i desenvolupament del talent

Volem crear un model d'empresa atractiva, moderna, que tingui en compte els reptes actuals en transformació digital, tant a nivell intern com extern. L'empresa del futur. Entorns creatius, digitals, medi ambient i el seu impacte en la retenció del talent

Et reptem a crear un Programa de Desenvolupament d’empleats Socialment Connectats que fomenti comportaments socials a la empresa i en especial en allò relatiu a l’ús de les xarxes socials. Les empreses necessiten que els seus treballadors aprenguin a moure’s en l’ecosistema digital i fer d’aquesta habilitat una avantatge competitiva per a la empresa.

Crea una proposta basada en els beneficis de la diversitat i la col·laboració mitjançant l’ús d’eines tant internes (ex.: Yammer) com externes (xarxes socials). La finalitat del projecte ha de contemplar, tan finalitat de negoci com de desenvolupament de talent i humanització de les xarxes socials internes i externes.

El projecte pot incorporar els següents aspectes:

 • Innovador i disruptiu
 • Incorporar un element de planificació estratègica: quin(s) objectiu(s) persegueix el programa?
 • Basar-se en un model d'aprenentatge combinat: Blended Learning. 
 • Assegurar la millor experiència d’usuari i la seva implicació al projecte
 • Incorporar metodologia i tecnologia de treball col·laboratiu
 • Implicar a tots els treballadors, inclòs el CEO, l’equip de direcció. etc.
 • Contemplar la diversitat en totes les seves dimensions (generacional, gènere, estil d’aprenentatge, cultural etc.) i treure el màxim profit d’aquesta diversitat
 • Com aprofitar el coneixement existent a l'empresa i construir sobre ell. 
 • Fomentar la capacitat relacional dels treballadors. Com més social és un treballador, més probable és que sigui innovador gràcies a la seva relació amb les persones que es comporten i pensen de forma diferent.
 • Fomentar el posicionament de la marca com a empresa digital i plantejar un pla de comunicació sobre el projecte a realitzar i el seu èxit (intern/extern).
 • Mostrar un retorn de la inversió (ROI) i el seu impacte positiu al compte de resultats de la companyia, amb un pla i com es mesuren els objectius del projecte.

 

Comptem amb tu!

 

 

Dades clau del repte:

Tecnologies a aplicar: totes les existents (esmentades anteriorment), des de sistemes de vídeoconferència o Skype fins a sistemes més avançats com a realitat virtual, projecció interactiva o sistemes de reconeixement facial per personalitzar l'experiència de l'empleat i del client.

Actualment, Canon ja disposa d'eines i tecnologies avançades de comunicació interna com Yammer, Sharepoint, Skype, etc., de manera que es poden aplicar moltes idees en aquest sentit i realitzar un mentoring amb garanties d'èxit. Pel que fa a comunicació externa, disposem de botiga online, presència en la majoria de xarxes socials més conegudes i cadenes de distribució, de manera que es pot treballar en un projecte de modernització del model.


**Per canviar de repte seleccionat, accedeixi a la configuració del seu equip a través de la pestanya EQUIP.**

 

Amb el suport de:

dime logo imagine logo imagine logo

ACCEDEIX