Loading...
derecho

Com podem conscienciar als nostres usuaris del veritable valor del seu temps?


Atrápalo és una companyia internacional especialitzada en la venda de plans d'oci. Els productes que ofereix són: entrades, activitats, restaurants i tot tipus de viatges.

Atrápalo és una empresa amb un alt valor social. Des del departament de Responsabilitat Social Corporativa es coordinen diferents accions com:

Redondeo Solidario, cada mes, ens comprometem amb una causa social diferent i animem als usuaris a sumar-se amb una petita aportació arrodonint les compres que facin. Nosaltres doblem la quantitat recaptada i cada mes, la donem a una entitat social diferent.

Ocio Social. Volem contribuir a que l’oci sigui un dret accessible per a tothom i la cultura una eina d’integració. Amb l’ajuda dels proveïdors col·laboradors, apropem el teatre a persones en situació desfavorable per a que tinguin l’oportunitat de gaudir del seu temps lliure.


Proposta de repte

Com podem conscienciar als nostres usuaris del veritable valor del seu temps?

El repte consisteix en integrar plans solidaris que els nostres usuaris puguin realitzar. De la mateixa manera que gaudeixes tu, també pots invertir part del teu temps en que altres gaudeixin, invertir temps en els altres.

Volem conscienciar del valor del temps i de com podem gaudir d’ell. Fer entendre a la gent que podem gaudir de moltes maneres: sopant en un restaurant, regalant-nos temps per nosaltres en un spa, gaudint d’una nit d’hotel, però també passejant amb el teu fill/a o ajudant a algú en la seva integració social.

Ens repensem el valor del nostre temps? Apunta't al repte!


Dades clau del repte:

App Atrapalo, pàgina web i atrapapuntos.com


Es valorarà positivamnet l'ús de models dinàmics, la gamificació, sistema de punts o geolocalització.


**Per canviar de repte seleccionat, accedeixi a la configuració del seu equip a través de la pestanya EQUIP.**

Amb el suport de:

dime logo imagine logo imagine logo

ACCEDEIX