Loading...
derecho

Per a què han de servir (i com seran) els jardins i el verd urbà al 2030?


El Gremi de Jardineria neix davant la necessitat de constituir una associació professional que representi a les empreses com a col·lectiu, i que a la vegada permeti intercanviar experiències i conèixer altres empreses del sector. La seva finalitat és la de representar, defensar i promoure els interessos econòmics, socials, laborals, professionals i culturals dels seus afiliats davant l’Administració i els agents socials.


La Fundació Carl Faust té com a objectiu fundacional la protecció i el foment dels estudis de biologia mediterrània, especialment en botànica, […] cercant la cooperació i les relacions internacionals en benefici, tot plegat, de la recerca i de la divulgació científiques.


El Jardí Botànic Marimurtra és un dels dos únics jardins botànics de Catalunya. Actualment, la part visitable ocupa una superfície de quatre hectàrees i es divideix en tres jardins diferenciats: El jardí subtropical, el temperat i el mediterrani. S’hi poden observar un gran nombre de plantes corresponents a unes 4.000 espècies originàries de cinc continents i força exemplars notables per la seva singularitat biològica, edat o dimensions


Proposta de repte

Per a què han de servir (i com seran) els jardins i el verd urbà al 2030?

S’estima que el 90% del creixement de la població tindrà lloc a les ciutats als propers anys…el planeta està urbanitzant-se molt ràpidament i en aquest nou escenari els jardins i les zones verds poden prendre un paper rellevant per a la comunitat, per a l’educació, per a la salut de les persones, per a la sostenibilitat de les ciutats i per la qualitat de vida de la població.

Com podem transmetre l’interès pels espais verds i la jardineria als joves?

Quines aplicacions podrien tenir els espais verds a les ciutats per millorar la vida dels seus habitants?

Com podem fer més sostenibles i facilitadors de la biodiversitat els jardins?

Com seran els jardins intel·ligents?

Com es poden generar espais verds col·laboratius a la ciutat?


T'apuntes al repte de trobar solucions innovadores amb aplicació a espais verds i jardins urbans o que fomentin l’interès per aquests a la societat?


Dades clau del repte:

  • Usabilitat
  • Foment de la biodiversitat
  • Sostenibilitat ambiental
  • Impacte social
logo gremi jardineria
botanic logo
Logo Fundacio


**Per canviar de repte seleccionat, accedeixi a la configuració del seu equip a través de la pestanya EQUIP.**


Amb el suport de:

dime logo imagine logo imagine logo

ACCEDEIX