Loading...

iFest zero!

 

Dates límit

L’iFEST Zero: un congrés dirigit a joves per celebrar i aproximar-se a les tecnologies exponencials, la disrupció i la ciència.

MEET INSPIRATION

Ponències dels emprenedors/es protagonistes de l’actualitat en innovació i disrupció a Catalunya. Una oportunitat per trobar inspiració i encomanar-se de les ganes de fer coses.

WORKSHOPS TECNOLÒGICS

Tallers de curta durada on es descobrirà la importància de les tecnologies exponencials de la mà dels seus protagonistes: empreses i experts que donen solucions als reptes més urgents del món ((programació, UX, data scientist, fotografia, blockchain, ciència...)

PROTOTYPES EXHIBITION

Aparador dels prototips i una gran oportunitat perquè els joves i els centres puguin mostrar les seves demos i explicar tot el seu procés de maduració. Una oportunitat per trobar inversió per a les vostres propostes.

CHALLENGE

Competició disruptiva basada en el Mètode Lombard que permetrà als joves donar resposta i solucionar els reptes de la societat actual. Serà un challenge de 3 hores que farà remoure el talent i la motivació dels joves.

BLOCKCHAIN HACKATON IFEST

Competició durant tot el dia per solucionar un repte de Blockchain.

DEMO DAY THE ZONE OF HOPE

Aigües de Barcelona organitza un Demo Day relacionat amb el canvi climàtic i el dia de l’iFest es farà el gran pitch final. En breu us farem arribar les bases de participació a aquesta activitat.

Amb el suport de:

dime logo imagine logo imagine logo

ACCEDEIX