Loading...
Tancat
Talk: cultura empresarial a Finlàndia

14 Des - Talk: cultura empresarial a Finlàndia

 

Loading map...
carrer pallars 73, barcelona
  Descripció
 • Sobre l'activitat:

  En aquesta xerrada veurem quins són les fites de l'entorn empresarial finlandès, els seus desafiaments presents i futures oportunitats.


  Cultura empresarial, "sisu", col·laboració, responsabilitat i transparència seran alguns dels termes que apareixeran a la xerrada. Una oportunitat per conèixer aquest model empresarial i cultural.


  Què són els "Friday Talent Talks"?

  Els FTT són xerrades inspiracionals que succeeixen els divendres a TeamLabs. Comptem amb la presència de professionals, empreses o organitzacions socials que comparteixen amb nosaltres la seva història i la seva experiència. També comparteixen amb els nostres LEINNers (emprenedors del grau universitari LEINN Lideratge, Emprenedoria i Innovació la metodologia procedeix de Finlàndia) algun projecte en el qual puguin col·laborar.

  Els "Friday Talent Talks" són oberts a tot el públic perquè altres joves i / o professionals puguin assistir a aquestes trobades i enriquir-los amb això.

  Les inscripcions es poden fer a través de la plataforma iFest (apuntant-te a aquesta activitat) o bé a mitjançant aquest enllaç.


  Funcionament de l'activitat:

  L'assistència a les activitats és totalment voluntària i gratuïta. 

  Totes les activitats tenen un aforament limitat: us demanem que si no podeu assistir a una activitat a la que us heu inscrit allibereu la plaça amb antelació a l'activitat. 

  L'organització de l'iFest no proveeix el transport fins a les instal·lacions on es desenvolupi l'activitat. 

  Davant qualsevol dubte i/o incidència sobre una activitat, el shaker pot posar-se en contacte amb la organització de l'ifest al correu (bústia iFest)

 • Data & Temps
  14 Des 2018 a les 11:00 - 14 Des 2018 a les 13:00
 • Ubicació i adreça completa
  carrer pallars 73, barcelona
 • Termes i condicions
  Escollint l'opció d'assistir a les activitats organitzades de l'iFest estàs acceptant una sèrie de condicions legals especificades a continuació

Amb el suport de:

dime logo imagine logo imagine logo

ACCEDEIX