Loading...
Tancat
Showroom de joves emprenedors

13 Des - Showroom de joves emprenedors

Pots aprendre de casos d'èxit reals: 80 joves emprenedors presentaran els seus projectes.

 

Pots aprendre de casos d'èxit reals: 80 joves emprenedors presentaran els seus projectes.

Loading map...
Carrer de Pelai, 11, 08001 Barcelona
  Descripció
 • Sobre la sessió:

  El DIJOUS 13 de DESEMBRE les TeamCompanies de LEINN ocuparan ImaginCafé, un espai en el que és possible accedir a continguts culturals, artístics així com emergents a la ciutat de Barcelona.


  Durant el showroom es podran conèixer de primera mà els projectes que s'estan duent a terme al campus urbà d'emprenedoria i innovació de Teamlabs, gràcies a les 7 empreses creades en el Grau LEINN i que participaran en l'esdeveniment.

  L'entrada és gratuïta, i els visitants podran recórrer lliurement aquest singular espai de 1.200 quadrats, on en format "showroom" les 7 empreses (Waybe, Keywe, Hue, Nix, Blum, Unik i Inner) creades per aquests joves, exposar més de 20 projectes que han creat com a part del portal sumi experiència d'aprenentatge en TeamLabs, el laboratori de Barcelona on realitzen el grau en Lideratge, Emprenedoria i Innovació (LEINN) de la Universitat de Mondragón, amb una innovadora metodologia d'origen finlandès en el qual tenen de crear empreses i projectes reals que Han de donar beneficis per aprovar i que els situa en la vida real i el Mercat de treball des del primer dia.


  Les inscripcions es poden fer a través de la plataforma iFest (apuntant-te a aquesta activitat) o bé a mitjançant aquest enllaç.


  Funcionament de l'activitat:

  L'assistència a les activitats és totalment voluntària i gratuïta. 

  Totes les activitats tenen un aforament limitat: us demanem que si no podeu assistir a una activitat a la que us heu inscrit allibereu la plaça amb antelació a l'activitat. 

  L'organització de l'iFest no proveeix el transport fins a les instal·lacions on es desenvolupi l'activitat. 

  Davant qualsevol dubte i/o incidència sobre una activitat, el shaker pot posar-se en contacte amb la organització de l'ifest al correu (bústia iFest)

 • Data & Temps
  13 Des 2018 a les 16:00 - 13 Des 2018 a les 21:00
 • Ubicació i adreça completa
  Carrer de Pelai, 11, 08001 Barcelona
 • Termes i condicions
  Escollint l'opció d'assistir a les activitats organitzades de l'iFest estàs acceptant una sèrie de condicions legals especificades a continuació

Amb el suport de:

dime logo imagine logo imagine logo

ACCEDEIX