Loading...
Tancat
WORKSHOP: Design Thinking

30 Nov - WORKSHOP: Design Thinking

Dissenyar pensant en l'usuari final

 

Dissenyar pensant en l'usuari final

Loading map...
Parc TecnoCampus Mataró-Maresme, Carrer d'Ernest Lluch, 32, 08302 Mataró, Barcelona
  Descripció

 • Objectius:

  Els consumidors d'avui en dia són molt exigents. El Design Thinking tracta d'aprendre a reconpeixer la importància de dissnyar pensant en les necessitats reals i expectatives de l'usuari final.


  Metodologia

  El doble diamant del Design Thinking: utilitzant aquesta eina com a guia de treball, els participants podran interioritzar els objectius de les diferents etapes que conformen un procés de disseny centrat en l'usuari. 


  Sessió:

  Dirigida i dinamitzada per l'equip expert en innovació i co-creació DIMe Network.


  L'espai

  Tecnocampus dota als seus estudiants universitaris amb un campus emprenedor, on troben un ecosistema òptim per a manifestar les seves inquietuds i desenvolupar els seus projectes emprenedors. 

  Es tracta d'un campus en el que s'ofereixen diverses iniciatives per a estimular l'esperit emprenedor que permeten als estudiants evolucionar de la idea al model de negoci i arribar a convertir-se en empresa.  Poden ser-te d'interès les següents activitats complementàries: 

  - Visita a Plantnova: empresa del maresme desenvolupadora de nous productes agroalimentaris. Utilitza el Design Thinking entre d'altres tècniques. 


  Funcionament de l'activitat:

  L'assistència a les activitats és totalment voluntària i gratuïta. 

  Totes les activitats tenen un aforament limitat: us demanem que si no podeu assistir a una activitat a la que us heu inscrit allibereu la plaça amb antelació a l'activitat. 

  L'organització de l'iFest no proveeix el transport fins a les instal·lacions on es desenvolupi l'activitat. 

  Davant qualsevol dubte i/o incidència sobre una activitat, el shaker pot posar-se en contacte amb la organització de l'ifest al correu (bústia iFest) • Data & Temps
  30 Nov 2018 a les 11:00 - 30 Nov 2018 a les 13:30
 • Ubicació i adreça completa
  Parc TecnoCampus Mataró-Maresme, Carrer d'Ernest Lluch, 32, 08302 Mataró, Barcelona
 • Termes i condicions
  Escollint l'opció d'assistir a les activitats organitzades de l'iFest estàs acceptant una sèrie de condicions legals especificades a continuació

Amb el suport de:

dime logo imagine logo

ACCEDEIX